به گزارش سیاست فردا و به نقل از پایگاه خبری ترشیز خوان؛ علی گرمایی، فرماندار جدید شهرستان خلیل آباد در نشست خبری با خبرنگاران از افتتاح ۸۵ پروژه جدید با اعتباری بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان در دهه فجر خبر داد.
فرماندار خلیل آباد طرحهای کشاورزی، آموزشی، بهداشتی، منابع طبیعی، اوقاف، بنیاد شهید و مخابرات را از جمله طرحهای قابل افتتاح در این شهرستان برشمرد و بیان داشت: کارخانه خشکبار با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان در حوزه کشاورزی احداث می شود.
گرمایی افزود: در بخش دهیاریها افتتاح و بهره برداری از پروژههای عمرانی و تفریحی از جمله چمن مصنوعی با اعتباری حدود ۱۴ میلیارد تومان است که مردم در دو بخش مرکزی و ششطراز بهرهمند خواهند شد.
افتتاح پروژه های شهرداری با اعتباری بالغ بر ۶۵ میلیارد تومان
وی آسفالت خیابانهای شهری، دیوار ساحلی در حوزه مدیریت بحران، کمربند سبز شمالی با نگاه احداث پیست گردشگری با اعتباری بالغ بر ۶۵ میلیارد تومان را از پروژه های شهرداری عنوان کرد و گفت: پروژه های حوزه مخابرات با اعتبار ۶ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
فرماندار خلیل آباد گفت: در دهه فجر افتتاح پایگاه اورژانس کندر با ۳ میلیارد تومان و افتتاح چندین واحد آموزشی با ۱۷ میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار میگیرد.
وی بیان کرد: در حوزه بهداشت نیز مبلغ سه میلیارد تومان از ظرفیت خیرین استفاده شده و در حوزه فرهنگی نزدیک به ۲۵۰ مورد برنامه شهری و روستایی برنامه ریزی شده که انجام میشود.
گرمایی در ادامه نشست خبری گفت: خبرنگاران تسهیل گر حوزه خبر هستند و رسالت خطیری در حوزه های مختلف از جمله توسعه فرهنگی، اجتماعی، افتصادی و در مجموع توسعه کشور دارند.
وی بیان کرد: عصر، عصر ارتباطات است و تکریم رسانه، امری بدیهی است بویژه که در دهکده جهانی زندگی می کنیم.
ارتباط، فرایندی است که به مرور باعث توسعه جوامع شده
فرماندار خلیل آباد با بیان اینکه سنگ بنای تشکیل جوامع، ارتباط بوده و این ارتباط پروسه و فرایندی است که به مرور باعث توسعه شده تأکید کرد: جامعه را نمی توان بدون رسانه و ارتباط تصور کرد.
وی اظهار کرد: رسانه، نقش ارشادی دارد و این رسالت مهمتری است و نقش آموزشی که غیر قابل انکار است.
گرمایی با اشاره به اینکه رسانه در ایجاد نشاط فرهنگی نقش پررنگی دارد گفت: خبرنگار باید در راستای توسعه پایدار، نقد منصفانه داشته باشد و قادر باشد با آحاد مردم ارتباط مؤثری بگیرد.
شهرستان خلیل آباد، سرزمین فرصت ها است
فرماندار شهرستان خلیل آباد به اهمیت رسانه در جهان کنونی تأکید کرد و گفت: خلیل آباد، سرزمین فرصت ها است بویژه که در مسیر ترانزیتی شرق به غرب قرار دارد و این مهم در توسعه شهرستان بسیار مؤثر است
وی بیان داشت: شهرستان خلیل آباد قطب کشاورزی است. محصولاتی چون انگور و انار و زعفران از مزیت های اصلی شهرستان است بویژه که ۹۵ درصد مردم خلیل آباد در حوزه کشاورزی ارتزاق می کنند.
فرماندار خلیل آباد تأکید کرد: پنل های خورشیدی بویژه در حوزه کشاورزی نیاز امروز جامعه ماست و جهت رفع مشکل خاموشی چاه موتورها، در برنامه داریم که ۸۰ درصد چاه موتورها را مجهز به پنل خورشیدی کنیم.
گرمایی با اشاره به وجود معادن بکر در شهرستان خلیل آباد گفت: این شهرستان در صنعت گردشگری هم فرصت های بی بدیلی دارد؛ آب گرم و خانه باغ های منقش و ظرفیت برپایی جشنواره های مختلف در حوزه کشاورزی مصداق این مهم است.
وی افزود: پیگیری ثبت ملی خانه باغ های شهرستان یکی دیگر از برنامه های ماست.
فرماندار شهرستان در حوزه مدیریت دستگاههای اجرایی گفت: مدیری که چشم انداز نداشته باشد و برنامه محور نباشد دچار روزمرگی می شود و به شهرستان آسیب می زند.
نگاه سیاسی صرف، آفت است
فرماندار خلیل آباد ادامه داد: نگاه سیاسی صرف، آفت است و چه بسا افراد توانمند و شایستهایی که قربانی این نگاه می شوند و خط قرمز ما در این حوزه، کار است و بر همین اساس، هر مدیری که در حوزه کاری خود توانمند باشند و مردم رضایت داشته باشند باعث خرسندی ماست.
وی بیان داشت: در حوزه آموزش و پرورش نیاز به نگاه کیفی داریم و چنانچه خیرین پای کار نباشند با مشکلات زیادی مواجه هستیم.
وی اظهار کرد: گام اول در آموزش و پرورش در حوزه زیر ساخت ها است و گام بعدی در حوزه کیفی است.
گرمایی گفت: رویکرد دولت وفاق ملی است و اینکه دکتر پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان این مهم را مطرح کردند، هدف این است که از تمام ظرفیت ها استفاده کنیم؛ بویژه بخش خصوصی که توجه ویژه می طلبد.
وی بیان کرد: در همین راستا اولین همایش فرهیختگان خلیل آباد، نخبگان محلی، کارآفرین های موفق، کشاورزان پیشرو ، گرچه مقیم خلیل آباد نباشد را در برنامه داریم تا در توسعه شهرستان از تجربیات و ظرفیت ها استفاده کنیم.
فرماندار خلیل آباد یادآور شد: شهرستان خلیل آباد مستقل شده و در بحث زیرساخت ها هم باید مستقل شویم