به گزارش سیاست فردا ، سید جواد ساداتی نژاد امروز (1 دی 1401) در نشست با نمایندگان تشکل های کشاورزی شهرستان گلپایگان اظهار کرد: گلپایگان شهرستان ویژه ای در استان اصفهان است ، زمانی که در کشور نام گلپایگان می آید جذابیت های طبیعی در ذهن متبادر می شود. به دنبال تغییرات اقلیمی که کل کشور دچار آن است ، در گلپایگان هم از نبود آب صحبت شد. هیچ کس بهتر از کشاورز ایرانی کمبود آب را حس نمی کند و قطعا می دانند تامین آب شرب اولویت اول است. بودجه آبیاری نوین در گلپایگان در سال جاری حدود 7 میلیارد تومان است که به همین میزان به بودجه این بخش در سال جاری اضافه خواهیم کرد و این روند در سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه گلپایگان دارای ظرفیت کشاورزی است و باید از آن استفاده کنیم ادامه داد: موضوع آبخیزداری را باید در گلپایگان وخوانسار جدی بگیریم و در نگهداشت و حفاظت آب و خاک به صورت جدی اقدام شود در همین راستا ۵ میلیارد تومان برای این حوزه در سال جاری تخصیص خواهیم داد. طرح کاشت یک میلیارد نهال را در دستور کار داریم ، در اسفندماه نهال ها توسط منابع طبیعی برای کاشت در دشت شمال فراهم شود.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشاورز ما بدون سند هویت ندارد گفت :یکی از برنامه هایم تحویل اسناد اراضی کشاورزی به صورت صددرصد تا پایان دولت فعلی است؛ میزان صدور سند از شاخص های ارزیابی مدیران من در ادارات جهاد کشاورزی است. تا قبل از شروع دولت فعلی 4 درصد زمین های کشاورزی دارای سند بودند اما کنون این عدد به ده درصد رسیده است. تا پایان سال آینده رفع تداخلات که مانع صدور اسناد می باشد را به صفر می رسانیم و تا پایان سال1404 تمام اراضی کشاورزی را سند دار خواهیم کرد. تا پایان شهریور سال 1402 باید تمام اراضی کشاورزی شهرستان گلپایگان به عنوان اولین شهرستان استان اصفهان به صورت کامل سند دار شده باشند.
ساداتی نژاد خاطر نشان کرد: دامداران و مرغداران در کشور ایثار بزرگی کردند ، در سال جاری یک اصلاح بزرگ اقتصادی کردیم و این قشر شرافتمندانه برای سفره مردم ایستادگی کردند. در راستای حمایت از دامداران و مرغداران 10 هزار میلیارد تومان تا پایان شهریور ماه در قالب دامدار کارت به دامداران تسهیلات داده ایم که در حال استمهال آن تا پایان خرداد هستیم، پرداخت 10 هزار میلیارد تومان دیگر از هفته گذشته آغاز شده که 3 هزار و 200 میلیارد تومان آن در سامانه سیتا به استان ها اختصاص یافته است، همچنین با دستور رئیس جمهور بسته ویژه حمایتی برای دام و طیور در نظر گرفته شد که طی آن 10 هزار میلیارد تومان برای دو صندوق عشایری و دامپروری اختصاص یافت تا نهاده دامی را به صورت اعتباری در اختیار دامداران قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه باید بازار را به اتحادیه بسپاریم و مداخلات دولتی را کاهش دهیم، گفت: از دو هفته گذشته تنظیم بازار را به اتحادیه های مرغداران 31 استان کشور واگذار کرده ایم، اتحادیه ها مرغ مازاد را خریداری و منجمد خواهند کرد و سردخانه های شرکت پشتیبانی امور دام در اختیار این اتحادیه ها قرار خواهد گرفت و در زمان نیاز به بازار عرضه خواهند کرد.
وزیر جهاد کشاورزی در همین باره افزود: در صورت وجود مابه التفاوت قیمت هنگام عرضه به بازار نسبت به خرید مصوب ، زیان اتحادیه ها توسط دولت پرداخت خواهد شد و برای این امر با اتحادیه ها قرارداد خواهیم بست. تسهیلات لازم توسط بانک کشاورزی و صندوق حمایت از مرغداران به اتحادیه ها پرداخت خواهد شد.
ساداتی نژاد یادآورشد: هر سرمایه گذاری تمایل به احداث سردخانه، صنایع تبدیلی و فرآوری در گلپایگان را داشته باشد از محل تبصره 18 تسهیلات دریافت خواهد کرد. این خواسته درستی است که اگر منابع آبی این منطقه برای آب شرب به شهر دیگری منتقل می شود حتما باید در حوزه کشاورزی سرمایه گذاری لازم را انجام دهیم . اعتبار احیای قنوات شهرستان گلپایگان را از ۶ به ۱۰ میلیارد تومان در سال جاری افزایش می دهیم.